Zininkennis

NOTE: To use the advanced features of this site you need javascript turned on.

Home arrow Diensten arrow Coaching

 

Very volgde de workshop Eerste Hulp Bij Emoties via de opleiding 'Omgaan met Weerstand' bij SIOO 

“Pam is in staat in een korte tijd een veilige omgeving te creëren en zo persoonlijke barrières te laten benoemen, bespreekbaar te maken en een stap te zetten naar een oplossingsrichting om dit een positieve, werkbare wending te geven.” April 7, 2013 
 
Lees meer...
 
Teamcoaching PDF Afdrukken E-mail

Met innovatieve methoden help ik (vastgelopen) teams weer nieuwe inspiratie te vinden. Zinvol bezig zijn als team is belangrijk voor alle teamleden. Transformatie naar wijsheid bereik je als je helder hebt wat de visie is en hoe ieder daarin haar of zijn unieke bijdrage kan leveren.

 

 
Mensen verder helpen met hun droom PDF Afdrukken E-mail

Een mooi voorbeeld van een resultaat van mijn coaching vind ik het nieuwe bedrijf van Bert van Heugten. Bert was na een lange carrière bij KPN voor zichzelf begonnen en kwam bij mij via synchroniciteit. Hij was op zoek naar de juiste weg voor hem, en ik heb hem daarin mogen ondersteunen.

Zijn ideeën waren in eerste instantie nogal divers, maar gaandeweg vormde het idee van ITIST zich. Zijn bedrijf biedt een veilige werkomgeving aan mensen met een autistische stoornis. Mensen die lijden aan een autistische stoornis zijn vaak heel erg goed in detaillistisch werk, zoals het testen van nieuwe software. Voor dit type werk zijn vaak moeilijk goede arbeidskrachten te vinden. Bert brengt de klanten en de testers binnen ITIST bij elkaar.

 

 
Van kennis naar wijsheid PDF Afdrukken E-mail

Pam ondersteunt als coach bij persoonlijke groei en reikt nieuwe gezichtspunten aan. Door haar specifieke aanpak bereikt zij vaak al resultaat binnen 3 – 5 sessies van 1,5 à 2 uur.

  • Wil je in korte tijd je kennis in wijsheid veranderen?
  • Ben je een manager of directeur die een authentieke leider wil worden?
  • Ben je zelfstandig ondernemer en wil je je kennis productief maken zodat je je droom kunt vervullen?

Mijn aanpak is direct en onconventioneel, maar altijd praktisch en met respect.