Zininkennis

NOTE: To use the advanced features of this site you need javascript turned on.

Home arrow Welkom arrow Pam Leenheers
Ik kan Pam van harte aanbevelen aan diegenen die iemand zoeken met een luisterend oor, een kritische blik, een scherp inzicht en een creatieve geest. 
Lees meer...
 
Pam Leenheers PDF Afdrukken E-mail

 Pam Leenheers

   
 

Ik ben Pam Leenheers, expert op het vakgebied kennismanagement en kennisproductiviteit. Het is mijn passie om bedrijven, organisaties en non-profit instellingen te helpen om hun kennis zinvol in te zetten. Op individueel niveau leidt het zinvol inzetten van kennis tot plezier in het werk waardoor het de motivatie ten goede komt. Op organisatieniveau leidt het zinvol inzetten van kennis tot gunstige effecten op de winst. Op maatschappelijk niveau leidt het zinvol inzetten van kennis in het kader van maatschappelijk ondernemen tot een betere maatschappij. Ik ben graag van toegevoegde waarde, bekijk wat mijn klanten hierover zeggen of welke kennisdiensten ik kan leveren.

 

Kennisproductiviteit en organisatieadvies
Sinds 2000 houd ik me bezig met kennismanagement. Tegenwoordig noem ik het liever kennisproductiviteit, omdat het belang van winst maken in die term beter tot uitdrukking komt. Kennis is onlosmakelijk verbonden met mensen, daarom is dat mijn vertrekpunt in organisatie-advies. Mensen vinden het zinvol om hun kennis te vergroten, dit is niet alleen goed voor hun persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor het bedrijf waarin ze werken.

 

Zinvol inzetten van kennis creëert winst!
Dit vergt natuurlijk wel een zinvolle inzet van deze kennis. Mijn ervaring heeft me geleerd dat het gedrag van mensen bepalend is voor de winst die met de bedrijfskennis kan worden gemaakt. Nieuwsgierig geworden wat dat voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met me op!


Trackrecord
3 jaar zelfstandig ondernemer, zingeving.org (2004) en zininkennis (2007)
5 jaar organisatie adviseur
13 jaar (project)manager bij Achmea