Zininkennis

NOTE: To use the advanced features of this site you need javascript turned on.

Home

Bibliotheek Nieuw Waldeck in Den Haag start in januari 2012 met een pilot 100 talenten. Hiervoor zijn, onder leiding van Pam Leenheers 2 workshops gevolgd en heeft zij een werkoverleg begeleid. De groep bij de workshop bestond uit 7 medewerkers van de filialen, en 3 medewerkers van overhead afdelingen. Het werkoverleg is bijgewoond door alle medewerkers van bibliotheek Nieuw Waldeck.

Lees meer...
 
Toekomstvisie openbare bibliotheken op lustrum SLS PDF Afdrukken E-mail

Pam heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwerpen van de dag en heeft onderdelen voor haar rekening genomen.

Ze is heel betrokken, creatief, is constructief in de samenwerking, heeft veel kennis van organisaties en mooi gevoel voor finesse.

Image 

Pam kwam op mijn pad toen ik bezig was met de voorbereidingen voor het 1e lustrum (eind 2010) van onze organisatie. Ik wilde geen feestje vieren, maar onze klanten iets teruggeven. Onze klanten, openbare bibliotheken in Nederland, zitten in zwaar weer en zijn aan het zoeken wat hun positie kan zijn in de toekomst. Pam heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwerpen van de dag en heeft onderdelen voor haar rekening genomen. Ze heeft een geleide meditatie gedaan met onze gasten. Het was spannend hoe daarop zou worden gereageerd, maar door haar zorgvuldige aanpak was het een groot succes. Hierdoor konden er echt nieuwe beelden ontstaan van de gewenste toekomst van bibliotheken. Daarnaast heeft ze met veel toewijding een mooi videoverslag gemaakt van deze bijeenkomst, zodat onze gasten de vruchten van de dag mee konden nemen naar hun praktijk. Ze is heel betrokken, creatief, is constructief in de samenwerking, heeft veel kennis van organisaties en mooi gevoel voor finesse. Ik hoop nog vaker met Pam samen te werken.

Marja Lensink, partner en oprichter van Shared Library Services

Februari 2012

Klik hier voor foto's 

 
< Vorige   Volgende >