Zininkennis

NOTE: To use the advanced features of this site you need javascript turned on.

Home

Ik heb de afgelopen periode (najaar 2011) coaching genoten van Pam. Pam coacht vanuit de echte 'ik' bron. Tijdens de sessie wordt je geconfronteerd met het spiegeleffect. Vaak niet fijn om een spiegel voorgehouden te worden, maar als het kwartje eenmaal valt, ben je dankbaar en blij dat iemand je zo kan doorgronden. Ik heb leuke sessies met haar gehad en ben dankbaar ervoor. Nazrien Ozir

 
 
 
Personal coaching van Ed Westerhout, econoom PDF Afdrukken E-mail
Ik kan Pam van harte aanbevelen aan diegenen die iemand zoeken met een luisterend oor, een kritische blik, een scherp inzicht en een creatieve geest. Image
“Elk nadeel heeft zijn voordeel” is een bekend gezegde en komt sterk overeen met mijn eigen ervaringen. Vaak als er iets gebeurde dat in mijn nadeel kon uitwerken, wist ik het naar mijn gevoel om te draaien. Totdat ik ineens in een perfect storm terechtkwam en de controle over mezelf uit mijn handen glipte.

Ik heb het geluk gehad Pam tegen te komen. Zij heeft me vakkundig geholpen mijn eigen kracht en controle terug te vinden. Ze heeft me spiegels voorgehouden, veel spiegels. Dat was niet altijd gemakkelijk, maar daarmee niet minder goed (no pain, no gain). Erg verrassend voor mij was dat ik zoveel aan haar prana behandelingen heb gehad; hiervan zal ik ook in de toekomst nog veel kunnen profiteren.
Ik kan Pam van harte aanbevelen aan diegenen die iemand zoeken met een luisterend oor, een kritische blik, een scherp inzicht en een creatieve geest.
 
< Vorige   Volgende >